30 oct 2013

One Blood Project : From Czech Republic To The World


À propos

Sociálně-dokumentární projekt, který objevuje a propojuje českou a zahraniční street culture. | A social-documentary project which reveals and connects Czech and foreign street culture. 
Description
Street culture je něco víc než jen hudba, sport nebo tanec. Street culture je způsob myšlení a života. Má své hodnoty. Pojďme tyto společné hodnoty sdílet a pomoci rozvíjet v krajinách, které neměly to štěstí žít v blahobytu. Protože možná tam je najdeme nejčistší. Projekt objevuje street culture v krajinách, kde tento typ kultury pomáhá přežít. Propojuje místní komunitu s českými ikonami vyznávajícími stejnou kulturu. One Blood dává příležitost spolupracovat a pomoci.

Street culture is something more than just music, sport or dance. Street culture is a way of thinking and living. It has its value. Let's share these values and help to develop countries that were not lucky enough to live in prosperity. The project discovers the street culture in countries where this type of culture help to "survive". We connect Czech and local people who share the same culture. One Blood projects gives the artists the opportunity to work with locals and possibly help them.


Infos de base


Coordonnées


24. sprna 2013 se opět na zahrádne u České Lípy uskuteční open air akce. Tentokrák neponese název JUST FULL, ale ONE BLOOD.

One Blood je sociálně-dokumentární projekt Andreje Štuka a Jarmily Štukové www.jarmilakovarikova.com který objevuje a propojuje českou a zahraniční street culture, a to v krajinách, kde tento typ kultury pomáhá přežít. Spojuje české ikony s umělci v rozvojových zemích, kteří vyznávající stejnou kulturu a dává jim příležitost navzájem spolupracovat.

Projekt si klad
e za cíl pomoci jednotlivcům a přiblížit lidem žijícím v České republice život lidí se zajímavými osudy, pocházejících ze zemí, kde jsou například breakdance, rap či box, jedinou možnou činností, jak bojovat s beznadějí. Pojďme tyto společné hodnoty sdílet a pomoci rozvíjet v krajinách, které neměly to štěstí žít v blahobytu. Protože možná právě tam je najdeme nejčistší. Projekt je zajímavou sondou do míst, kde lidé nežijí v podmínkách, které bereme v České republice jako samozřejmost, ale přesto u nich můžeme najít nadšení pro věc, vděčnost a lásku k životu.

Právě Uganda je jednou ze zemí, kterou se podařilo s Českou republikou propojit. Díky benefiční akci, která proběhla v pražském klubu Chapeau Rouge, se podařilo zprostředkovat Mc Burneymu, raperovi pocházejícímu z hlavního města Kampaly, cestu a několik koncertů v České republice. Burney je zakládajícím členem kapely Luga Flow Army a v Čechách ho čeká hned několik koncertů. 19. 8. 2013 v rámci Freestyle Mondays v Chapeau Rouge, 23. 8. 2013 na Hiphop kempu, kde vystoupí i s kapelou Prago Union a nakonec 24. 8. 2013 v kladenském klubu Poldofka, kde ho doprovodí kladenští DJs. Své taneční sety Vám zahrají djs sTTo TTa, Eddrum, Mystif , Karloss, Dogzan.


Source : http://www.facebook.com/burneymc

Rate This Post  

No hay comentarios:

Publicar un comentario